Jump to content

ik000ike

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ik000ike

  1.  

    Therefore it is NOT illegal to use the Msn Chat OCX since in actuality, it is the user(chatter) that is using the Msn Chat OCX no matter what chat network you prefer to use that supports it!

     

    the chat network makes chatters use the ocx on there site.

    so its the network thats is doing the illegal things

  2. for those that understand dutch . if you dont , get a translator tongue.gif

     

     

    Microsoft staat aan de vooravond van de eerste grote update van z'n instant-messaging server voor het bedrijfsleven. Nieuwe features en verbeteringen moeten twijfelende managers over de drempel helpen.

     

     

    De eerste bètaversie van deze Live Communications Server 2005 moet in juni of juli verschijnen. De definitieve versie wordt in het vierde kwartaal van dit jaar verwacht.

     

    Microsoft kwam eind vorig jaar voor het eerst naar buiten met plannen voor de Live Communications Server, als belangrijk onderdeel van de strategie om van instant-messaging een zakelijke IT-functie te maken. IM is met diensten als Yahoo!, America Online en Microsofts MSN Messenger zeer populair onder consumenten. Vanuit de zakelijke markt neemt de belangstelling in de dienst langzaam maar zeker toe; IT-managers tonen zich echter terughoudend zolang er geen betere controle mogelijk is over beveiliging en privacy.

     

     

    Microsoft wil met z'n nieuwe IM-serverdiensten in de infrastructuur van bedrijven integreren. Op deze wijze hebben bedrijven meer controle over de dienst. Bovendien kan via IM verzonden data makkelijker worden hergebruikt, wat de waarde van de dienst voor het bedrijfsleven vergroot.

     

    Eén van de verbeteringen van de Live Communications Server is een toename van vijftig tot honderd procent van het aantal mogelijke gelijktijdige gebruikers op één server, zo stelt Dennis Karlinsky, Hoofdproductmanager van Microsoft. Ook zal de server betere clustering-mogelijkheden bieden.

     

    Met een bijdrage van David Becker, CNet

     

     

×
×
  • Create New...