Jump to content

tglogo.png

Photo
- - - - -

Moschino Problems


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#11 plugster

plugster

    Neophyte

  • Members
  • 8 posts

  • img
    Country
Offline

Posted 15 October 2015 - 04:07 PM

; -- Webchat joiner.

alias Webchat_Join {alias Webchat_Join {
var %Channel = $$?=" $+ $Eval($Lang(m_webroom), 2) $+ "

if (%Channel) {
Web_Join $Chan_Encode(%Channel) %Channel
}
}

alias Chan_Encode {
var %C = $$1

%C = $Replace(%C, $Chr(32), \ B)
%C = $Replace(%C, \, $(%5c, ), ; , $(%3b, ))

return $(%25%23, ) $+ %C
}

alias Web_Join {
var %Encoded = $$1, %Decoded = $$2

hadd -m %Decoded CHANNEL %Encoded

if ($Window(@webchat. $+ %Decoded)) window -c @webchat. $+ %Decoded

window @webchat. $+ %Decoded

dialog -m Webchat. $+ %Decoded Webchat
}

dialog Webchat {
title "Webchat"
size -1 -1 600 480
}

alias Webchat_Callback return

on *:DIALOG:Webchat.*:INIT:0:{
var %D = $Dname, %Channel = $Hget($Gettok(%D, 2, 46), CHANNEL)

dcx Mark %D Webchat_Callback

xdialog -b %D +

xdialog -c %D 100 webctrl 0 0 640 480
xdid -n %D 100 $+($MainSettings(CONNECTION, CHANLINK), /chatui.aspx?rm=, %Channel)

xdialog -l %D root $Chr(9) +pv 0 0 0 0
xdialog -l %D cell root $Chr(9) +li 100 10 0 0

.timer 1 0 xdialog -l %D update
.timer 1 0 xdock -c $Dialog(%D).hwnd +s $Window(@WEBCHAT. $+ $Gettok(%D, 2, 46)).hwnd
}
  • 0

#12 err0r

err0r

    Subject Matter Expert

  • Admin
  • 4,247 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mississippi USA
  • Interests:webdesign, scripting, reading, etc

  • img
    Country
Offline

Posted 15 October 2015 - 04:21 PM

did you change CHANLINK in global settings from www.buzzen.net to chat.buzzen.com ? Also the dcx webctrl may not work with updated webchat javascript as it uses old ie rendering.


  • 0

linkback468x60.jpg


#13 plugster

plugster

    Neophyte

  • Members
  • 8 posts

  • img
    Country
Offline

Posted 15 October 2015 - 06:38 PM

yes I changed global. ini and in the moschino file to chat.buzzen.com

but I am not clear on  how to alter the dxc.dll


  • 0

#14 err0r

err0r

    Subject Matter Expert

  • Admin
  • 4,247 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mississippi USA
  • Interests:webdesign, scripting, reading, etc

  • img
    Country
Offline

Posted 15 October 2015 - 09:25 PM

it worked for me without any alteration. Not sure why it doesn't for you.


  • 0

linkback468x60.jpg


#15 plugster

plugster

    Neophyte

  • Members
  • 8 posts

  • img
    Country
Offline

Posted 15 October 2015 - 09:47 PM

hummmmmmmmm I am using the 217kb dcx.dll

could I have a conflict with any other dll ?

also I have tried the updated dcx.dll but

I then get two windows and that's it but no D_ERROR xdock


Edited by plugster, 15 October 2015 - 09:48 PM.

  • 0

#16 err0r

err0r

    Subject Matter Expert

  • Admin
  • 4,247 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mississippi USA
  • Interests:webdesign, scripting, reading, etc

  • img
    Country
Offline

Posted 15 October 2015 - 10:09 PM

depends on the dcx and mirc versions... there is a dcx version for mirc 6.35 and lower and one for newer mirc..must be using the right dcx.. if there is no xdock it sounds like you might not have the xdock alias loaded.


  • 0

linkback468x60.jpg


#17 plugster

plugster

    Neophyte

  • Members
  • 8 posts

  • img
    Country
Offline

Posted 15 October 2015 - 10:39 PM

I am using the same dcx.dll as in t2000 script and fracture script.

oh a xdock alias ok how do I go about that one error


  • 0

#18 err0r

err0r

    Subject Matter Expert

  • Admin
  • 4,247 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mississippi USA
  • Interests:webdesign, scripting, reading, etc

  • img
    Country
Offline

Posted 15 October 2015 - 10:52 PM

xdock alias should be in moschino[flashbuzzen] file.. make sure there are no bracket mismatches in your remote files.


  • 0

linkback468x60.jpg


#19 plugster

plugster

    Neophyte

  • Members
  • 8 posts

  • img
    Country
Offline

Posted 16 October 2015 - 09:30 AM

I have checked line by line in moschino and it is the same as the other ones I have

I even tried other scripts running moschino and I still get the same thing

in a test room I can get the webchat to dock but it hangs on loading the test room

but if I try to open webchat for a different room that is when I get the D_ERROR xdock

I am totally lost on this one or am I missing an install on my comp ?

frustration is one way to put it.


  • 0

#20 plugster

plugster

    Neophyte

  • Members
  • 8 posts

  • img
    Country
Offline

Posted 16 October 2015 - 09:56 PM

ok I think I have figgered out what is wrong but not a clue how to fix it.

from what I see  it is trying to load in compatability mode

even though both 64 and 32bit ie's are not set that way

so any sugestions on how to fix that will be gladly taken

so the webchat can work.


  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users